El nostre estudi d’interiorisme pot oferir-te diferents tipus de servei en funció de les teves necessitats. Des de petites actuacions, remodelar una habitació, modificar la composició de la cuina, canviar els colors del saló, aconsellar-te en petits canvis que poden millorar la teva casa, canviar il·luminació, fins a projectes integrals de reforma, tant residencial com a comercial.

REFORMES i INTERIORISME: Oferim un servei personalitzat i professional, traient el màxim partit a les característiques de cada espai. L’interiorisme de cada lloc ha de respondre a les necessitats de cada client.

Els nostres projectes d’interiorisme per a cases unifamiliars i apartaments creen espais on viure millor. Conjuminem les necessitats i idees dels nostres clients amb la nostra experiència i treballem junts per transformar en realitat els seus somnis.

OFICINES: Els nostres projectes d’interiorisme per a oficines de qualsevol grandària o forma, tenen com a denominador comú l’optimització d’espais, creant llocs destinats a potenciar el benestar del que treballi en ells. Els nostres projectes d’interiorisme corporatiu, es conceben com una extensió de la imatge de l’empresa.

LOCALS COMERCIALS i RESTAURANTS: El nostre estudi té experiència en projectes d’interiorisme de tot tipus de locals comercials , oferint solucions a mesura del que es vol transmetre. Treballem buscant qualitat i innovació, respectant terminis d’execució i pressupostos.

PISCINES i PAISATGISME: A més dels projectes d’interiorisme, també dissenyem i realitzem projectes de paisatgisme, jardins, chill-out, i piscines singulars que ajuden a ordenar, embellir i transmetre sensacions, tant des de l’interior com des de l’exterior.

MOBILIARI A MIDA: Dissenyem tot tipus de mobiliari a mesura, armaris, taules, cuines, mobles especials, tant comercial com per a ús domèstic, i amb tot tipus d’acabats. També aprofitem aquest moble que t’agrada, i ho reformem per donar-li el “toc” nou que li faltava.